Pysy kotona
tilaa renkaanvaihto kotiin

Verkkokaupan ja tuotekohtaiset toimitusehdot

Falck Tieturvan sopimusehdot (pdf)

1. Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Falck Oy (y-tunnus 0573845-0). Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Toimituskulut veloitetaan erikseen. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

2. Tilaaminen ja tilausvahvistus
Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta webshop.falck.com/fi/ ostoskorin kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin verkkokaupan toimitusehtoihin, tuotekohtaisiin toimitusehtoihin ja yleisiin toimitusehtoihin. Tuotekohtaiset ja yleiset toimitusehdot ovat saatavilla tuotesivuilla.

3. Maksutavat
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, SPankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

4. Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla
Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Falck Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

5. Verkkopankit
Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Käsittelemme tilauksen kaupan aukioloaikaan kun maksu on suoritettu.

Falck Oy
Malmin kauppatie 8 A
00700 Helsinki
Puh. 09 37 477 377
www.falck.fi